Під Харковом знайшли труп чоловіка

У Харківському районі рятувальники п’ять годин гасили пожежу в дачному будинку. Жертвою НП став чоловік. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Вчора о 09:29 на гарячу лінію надійшла інформація про подію в селі Нова Мерефа. До моменту приїзду пожежників, полум’я встигло повністю охопити будинок. Загальна площа загоряння склала 60 квадратних метрів. Під час гасіння рятувальники виявили бездиханне тіло чоловіка. О 14:25 загоряння було ліквідовано, причину трагедії встановлюють експерти.

У Харкові загорівся будинок: загинув чоловік

Нагадаємо, раніше в Харківській області жінка отруїлася чадним газом. Сигнал про подію в місті Первомайський надійшов на спецлінію вночі 21 грудня. До місця НП направили відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття у квартирі на другому поверсі горіли домашні речі та меблі. Площа загоряння склала шість квадратних метрів. Під час ліквідації вогню рятувальники вивели з квартири 49-річну жінку, яка отруїлася чадним газом. Медики швидкої допомоги доставили її в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі