На Салтівці через прорив утворився багатометровий “гейзер” (Відео)

У Харкові на вулиці Героїв праці, 19 стався прорив трубопроводу, через що утворився багатометровий “гейзер”. Фотографії та відео інциденту опублікували користувачі соціальних мереж.

У пресслужбі комунального підприємства “Харківводоканал” розповіли, що за вказаною адресою проводили роботи під тиском. Зараз поломку на трубопроводі діаметром 300 міліметрів усувають аварійні бригади.

“На даній ділянці вже виконані земляні роботи та почали зварювальні. Заміну технічно зношеного трубопроводу виробляємо без відключення абонентів від водопостачання в мережі, що і призвело до виникнення фонтану. Всі ремонтні роботи будуть завершені о 14:00”, – заявив заступник директора комплексу “Харківводопостачання” водоканалу Микола Завада.

Нагадаємо, у 2019 році через масштабний прорив тепломереж опинився в “пастці” харків’янин. Інцидент стався біля станції метро”Київська”. За словами очевидців, було затоплено кілька вулиць, а глибина калюж з гарячою водою досягала 30-40 сантиметрів. У мерії тоді розповіли, що був пошкоджений трубопровід, що з’єднує ТЕЦ-5 та Салтівку.

 

 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі