Під мерією пройшла акція проти масової евтаназії тварин у Харкові

У Харкові активісти вийшли під будівлю міськради з вимогою змінити роботу КП “Центр поводження з тваринами”. Комунальників звинувачують у вбивстві бездомних кішок і собак.

Реєстр рекордів звинуватив харківське КП у створенні “конвеєра смерті”

Учасниками пікету стали представники “Європейської солідарності”, “Нацкорпуса” та зоозахисних організацій, а також небайдужі харків’яни. Вони вийшли з плакатами “Шкуродерів за ґрати”, “Навіщо Харків живодерський імідж?”, “Чи не кожна людина може бути мером, але кожен мер повинен бути людиною”.

Учасники акції заявили, що на комунальному підприємстві проводять масову евтаназію вихованців. Її жертвами вже стали 60 тисяч бездомних собак і кішок. Мітингувальники запропонували міській владі змінити підхід до проблеми бездомних тварин і перейти від евтаназії до стерилізації.

 

 

 

Нагадаємо, раніше в Харкові стався конфлікт між КП і помічником нардепа Дмитром Ніконовим. Голова “Центру поводження з тваринами” Юлія Шаповалова звинуватила чоловіка в незаконному проникненні на територію виробництва. За її словами, Ніконов був озброєний і виламав двері. Сам помічник парламентарія Олександра Куницького виклав іншу версію подій. За його словами, комунальники намагалися перешкодити депутатській діяльності та відмовляються надавати інформацію.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі