Підкрадався ззаду та відбирав цінні речі: у Харківській області затримали серійного грабіжника

З початку місяця до районного відділу поліції надійшло кілька заяв про пограбування від мешканок міста Лозова. Постраждалі розповідали, що зловмисник підкрадався ззаду, забирав сумочки, прикраси та особисті речі, після чого зникав. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Протягом двох тижнів особовий склад Лозівського районного відділу поліції проводив комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення та затримання нападника.

Зв’язав руки продавчині і заклеїв рот скотчем: у Харкові чоловік пограбував крамницю гаджетів

13 липня о 22:09 зі служби «102» надійшло ще одне звернення від 44-річної жінки. Вона повідомила, що поверталась додому з дачі. Раптово на неї напав невідомий. Зловмисник схопив її, повалив на землю та бив по голові. Жінці вдалося вирватися та добігти додому. Зловмисник заволодів її сумкою, мобільним телефоном, банківськими картками та грошима. Викрадене чоловік залишив неподалік від місця злочину, а дорогоцінні прикраси забрав.

Протягом години поліцейські затримали нападника. Ним виявився 43-річний мешканець Лозової. Встановлено, що чоловік раніше судимий за скоєння грабежу та зґвалтування. В січні 2023 року він звільнився з місця позбавлення волі. За місцем мешкання зловмисника провели невідкладний обшук, в ході якого поліцейські виявили та вилучили прикраси та речі, які він викрадав у жінок.

Слідчі оголосили чоловіку про підозру за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі