Після аварії з підлітками в Харкові затримали водія фури

33-річного чоловіка помістили під варту. Про це 5 жовтня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини аварії, в якій смертельно травмувався 14-річний хлопчик.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що вантажівка DAF XS з напівпричепом рухалась з боку вулиці Сергія Грицевця в напрямку Московського проспекту. У цей час двоє хлопчиків 12 та 14 років перетинали проїжджу частину по ходу руху автомобіля. Діти йшли по нерегульованому пішохідному переходу. За словами свідка події, хлопці бігли один за одним, водій загальмував, але допустив наїзд на підлітків. Дітей доставили в лікарню. Через кілька годин старший з хлопців помер в лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Відомості про подію внесли в ЕРДР за ч. 2 ст. 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) Кримінального кодексу України. Якщо вину водія доведуть, йому загрожує від 3 до 8 років ув’язнення.

Розбиті машини та двоє постраждалих: на ХТЗ зіткнулися легковики

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова в результаті ДТП легковик зніс огорожу. Аварія сталася в Шевченківському районі. За даними правоохоронців, 7 вересня на проспекті Науки, 38 зіткнулися Infiniti та Skoda. В результаті ДТП один з автомобілів зніс огорожу, встановлену уздовж проїжджої частини. Постраждалого водія Skoda медики швидкої допомоги доставили в лікарню.

Коментарі