По “Картці харків’янина” городяни отримають знижки в аптеках

Аптечна мережа “9-1-1” вже інтегрувала свою дисконтну систему з “Картою харків’янина”. Про це повідомили 4 жовтня в Харківській міськраді.

“У Харкові 225 аптек нашої мережі – і вони вже готові надавати знижки за Карткою харків’янина на товари першої необхідності. Це перелік з 25 товарів, які, як правило, використовуються для лікування простудних захворювань”, – розповів директор мережі “9-1-1” Костянтин Мордик.

Перші Карти вже отримали комунальники, а сьогодні їх почали видавати учням харківських шкіл. Заплановано видати близько 120 тисяч карт.

“Кожен житель міста вже може прийти в аптеку, пред’явити Карту на касі і отримати соціальні ціни або дисконт”, – зазначив куратор проєкту, керівник Офісу реформ Харкова Павло Столбовий.

У Харкові медикам почали видавати “Картку харків’янина”

У мерії кажуть: зараз завершується технічна інтеграція “Картки” зі знижковими системами інших партнерів соціального проєкту. Всього, до співпраці з “Карткою харків’янина” під’єдналися понад 150 компаній.

У переговорах з бізнесменами брав участь і секретар міськради Ігор Терехов, який заявив, що робота мерії повинна бути максимально прозорою та відкритою для бізнесу.

“Моя вимога до чиновників мерії – зробити так, щоб бізнес відчував себе комфортно”, – сказав Терехов підприємцям.

Анкету на отримання “Карти харків’янина” подали понад 300 тисяч осіб. Зробити це можна в будь-який час: в електронному вигляді або отримавши необхідні документи в Центрі надання адміністративних послуг.

Коментарі