Побили та вивезли на територію Журавлівського гідропарку: у Харкові напали на таксиста

До поліції звернувся 53-річний харків’янин. Він повідомив, що познайомився з двома чоловіками біля місцевого кафе. Хотів придбати у них колеса для власного автомобіля. Чоловіки сказали, що товар знаходиться неподалік, і заявник запропонував під’їхати туди на власній автівці.

Під дорозі між новими знайомими виникла сварка. Водій розвернувся та разом з чоловіками повернувся до гаражного кооперативу. На місці конфлікт переріс у бійку. Зловмисники завдали потерпілому кілька ударів кулаками по голові, а коли останній впав, продовжили бити ногами. Потім силою заштовхали потерпілого на заднє сидіння його ж авто та поїхали на територію Журавлівського гідропарку. Там зловмисники продовжили бити потерпілого, а в кінці зв’язали йому руки та знову заштовхали на заднє сидіння.

У Харкові колишній міліціонер створив банду нападників у військовій формі

Під час спроби виїхати на автівці потерпілогого з території Журавлівського водосховища, через дощову погоду автомобіль застряг. Зловмисники розв’язали руки потерпілому та заставили його штовхати. Скориставшись можливістю, потерпілий втік та звернувся до поліції.

Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, в ході детального відпрацювання території Салтівського району оперативники встановили особи зловмисників. Одного з підозрюваних, 31-річного громадянина, затримали, а його 46-річного спільника оголосили в розшук.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України. Чоловікам оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі