Побив господаря будинку та пограбував сім’ю у Чернігівській області: російському військовому повідомили про підозру (Фото)

Про це 5 жовтня повідомили в Офісі Генерального прокурора України. 

За даними слідства, в середині березня під час окупації села Лукашівка Чернігівського району обвинувачений разом з іншими військовими країни-агресора зайшли до приватного подвір’я, де проживала сім’я з трьома неповнолітніми дітьми. Намагаючись отримати інформацію про зброю та розташування ЗСУ обвинувачений почав бити господаря будинку прикладом автомата по голові, спині та погрожував вбивством. Також окупант дізнався про грошові заощадження родини й цінні речі сім’ї і заволодів ними.

Пізніше рашист з іншими військовослужбовцями РФ ще двічі заходив до будинку багатодітної сім’ї і влаштовував обшуки. Знайдені кошти, дитячий одяг і речі домашнього вжитку загарбники забирали собі.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадженні. Російському військовослужбовцю повідомили про підозру за статтею 438 (“порушення законів та звичаїв війни”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі