Поцупили $135 000 та ювелірні вироби: суд у Харкові надав можливість квартирним крадіям вийти під заставу

Двом чоловікам, яких затримали 4 січня на Салтівці одразу після скоєння крадіжки, обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у сумі 908 400 грн. Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, такі рішення ухвалив суддя Київського райсуду Харкова. Прокурори готують апеляційні скарги на вказані рішення з метою збільшення суми застави.

Чоловікам інкримінують коєння крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, поєднаної з проникненням у житло (ч. 5 ст. 185 КК України).

Правоохоронці викрили міжрегіональну злочинну групу, яка грабувала та тероризувала громадян України (Фото)

4 січня чоловіки приїхали за певною адресою на вулиці Академіка Барабашова. 25-річний крадій залишився «слідкувати за обстановкою» в авто, а 43-річний чоловік пішов до квартири. За допомогою відмичок він відкрив вхідні двері квартири та викрав звідти золоті прикраси та грошові кошти в українській та іноземній валютах на загальну суму майже 5 млн гривень.

За даними поліції, обидва підозрювані раніше вже були засуджені за скоєння щонайменше 5 крадіжок майна громадян на території Харкова.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі