Під Харковом чоловік намагався загасити пожежу в будинку та отримав сильні опіки (Фото)

НП сталася в селі Новоселівка Харківського району. Про це сьогодні повідомили в ДСНС у Харківській області.

Сигнал про загоряння на вулиці Воскресенській, 200 надійшов на спецлінію 24 січня о 07:12. До місця події направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. Під час гасіння вогню співробітники ДСНС з’ясували обставини події.

У Харківській області рятувальники знайшли трупи батька та сина

Напередодні 63-річний чоловік виявив у своєму будинку пожежу. Він спробував самостійно погасити її та отримав термічні травми. За допомогою сусідів громадянин викликав медиків швидкої допомоги й ті доставили його в лікарню з опіками 35% поверхні тіла. Наступного дня загоряння в будинку відновилося і місцеві жителі звернулися в службу порятунку.

У Харкові через власну необережність загинув чоловік

24 січня о 09:40 полум’я вдалося ліквідувати. За попередньою інформацією, пожежа сталася через порушення правил безпеки під час використання електричного обігрівача.

Нагадаємо, раніше в Харкові з палаючої квартири винесли двох чоловіків. На вулиці Гвардійців Широнінців, 18Г загорівся п’ятиповерховий будинок. На момент прибуття рятувальників, у квартирі на п’ятому поверсі горів коридор та кімната. Площа пожежі склала 15 квадратних метрів. Також вогонь перекинувся на балкон. Під час розвідки рятувальники виявили двох чоловіків 49 та 56 років, яких бійці ДСНС негайно винесли на свіже повітря.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі