Обмороження та травми від ДТП: поліція розповіла подробиці про загибель чоловіка

У Харківській області правоохоронці встановлюють обставини смерті 48-річного пішохода. Його знайшли без свідомості на дорозі. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

У Харкові трамвай зіткнувся з легковиком

13 лютого о 21:20 жителі селища Слатине знайшли чоловіка, який лежав на проїжджій частині. Медики, що приїхали на виклик, доставили потерпілого в лікарню швидкої та невідкладної допомоги.

У пацієнта діагностували обмороження рук та ніг, а також травми, характерні для ДТП, та алкогольне сп’яніння. Не приходячи до тями, чоловік помер. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) КК України. Зараз силовики встановлюють всі обставини загибелі пішохода та шукають водія, який міг його збити.

Втік з місця аварії та кинув машину в поле: в Івано-Франківській області водій збив двох жінок

Нагадаємо, раніше під Харковом на трасі виявили тіло чоловіка. За даними поліції, 30 грудня о 20:50 на спецлінію надійшов сигнал про те, що на трасі Київ-Харків-Довжанський лежить тіло чоловіка з ушкодженнями, характерними при ДТП. Прибувши на виклик, правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 41-річний житель селища Пісочин. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) КК України.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі