Підозрюваний в отриманні хабара Артур Товмасян розповів про своє майно

Голова Харківської обласної ради спростував докази, надані детективами НАБУ

Під час судового засідання підозрюваний в отриманні 1,05 мільйона гривень хабаря голова Харківської обласної ради відкинув версію подій, викладену детективами НАБУ. Про це стало відомо з трансляції на офіційному каналі ВАКС в YouTube.

Вимагав хабар в обмін на “дах” у період карантину: СБУ затримала начальника райвідділу

Артур Товмасян заявив, що хабар він не брав, а інформація про подарунок від Сергія Шпарка у вигляді пляшки коньяку не відповідає дійсності.

“Сьогодні я почув, що у мене десятимільйонний статок. Це не так. Коли мені було 18 років, у 2001 році я влаштувався на роботу в радгосп “Азовський” у місті Маріуполі. Працював там юристом. При розформуванні цього радгоспу мені видали пай площею 4,8 гектара. У 2008 році я отримав ще одну таку ділянку. У мене немає численних ділянок під забудову. Є тільки земля сільгосппризначення, яку я здаю в оренду й отримую прибуток близько 15 тисяч гривень на рік. Квартири у мене немає, машини теж немає. У мене немає бабусі чи дідуся мільйонера. Моя мама живе у звичайній квартирі. У всіх тих речах, про які говорить прокурор, я не брав участі”, – заявив Артур Товмасян.

 

Начальника райвідділу спіймали на хабарі у 40 тисяч гривень – ГБР

 Доповнюється …

Нагадаємо, раніше під Харковом двох поліцейських затримали за підозрою у вимаганні хабаря. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань. За інформацією відомства, двоє співробітників Люботинського відділу поліції вимагали тисячу доларів у 20-річного хлопця та його матері, які були свідками крадіжки велосипеда. Підозрювані пообіцяли сім’ї, що в разі відмови ті стануть підозрюваними у справі. Кримінальне провадження відкрито за статтею 368 КК України (“одержання хабаря”).

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі