Погодився співпрацювати з окупантами: у Ізюмському районі “начальнику ЖКГ” повідомили про підозру (Фото)

Правоохоронці на Харківщині викрили помічника російських окупантів. Про це 31 жовтня повідомили у регіональній прес-службі прокуратури.

За даними слідства, на початку червня у смт Савинці Ізюмського району місцевий житель добровільно погодився співпрацювати з окупантами та вступив на посаду “завідувача сектору житлово-комунального господарства”.

Наприкінці червня фігурант юридично “оформив” трудові відносини з рашистами, уклавши договір із “головою” окупаційної адміністрації міста Балаклія. Щоб догодити представникам РФ, чоловік активно організовував та проводив колективні наради, видавав співробітникам розпорядження щодо виконання робіт.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловіку повідомили про підозру за статтею 111-1 (“колабораційна діяльність”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі