Пограбували зарубав сокирою пенсіонерку: жителю Харківської області вручили підозру

Фігуранту може загрожувати довічне тюремне ув’язнення. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, 19 грудня в поліцію звернулася жінка. За словами заявниці, 73-річна мешканка Зміївського району — бабуся її чоловіка — кілька днів не виходила на зв’язок. Коли подружжя приїхало додому до пенсіонерки, то виявило її мертвою.

У Харківській області підлітка підозрюють у зґвалтуванні школярки

Правоохоронці з’ясували, що раніше до загиблої приходив місцевий житель, який допомагав їй по господарству. Прийшовши в черговий раз до господині будинку, чоловік вирішив пограбувати її. Під час конфлікту, фігурант взяв сокиру та завдав жінці кілька ударів по голові. Після скоєного “помічник” зник.

10 ножових ран заради $ 300 та сережок: у Харкові затримали вбивць пенсіонерки

20 грудня поліцейські розшукали підозрюваного в підвалі однієї з багатоповерхівок Харкова. Того ж дня чоловікові вручили підозру за статтею 115 (“умисне вбивство”) КК України. Зараз вирішується питання про взяття його під варту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 15 років до довічного ув’язнення.

Нагадаємо, наприкінці січня до поліції звернулася 48-річна харків’янка. Жінка розповіла, що працює в службі таксі та під час чергового виїзду на неї напав пасажир. Чоловік раптово попросив поміняти маршрут, а потім зґвалтував жінку. Після скоєння злочину втік. Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку області затримали 35-річного чоловіка.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі