Пограбування київського відділення Держспецзв’язку: судитимуть злочинців, які вкрали цінності на 70 млн грн (Фото, Відео)

За грабіж київського відділення Держспецзв’язку на майже 70 млн гривень перед судом відповідатимуть члени злочинної групи.

Співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) завершили досудове розслідування у справі щодо учасників злочинного угрупування, яке скоїло пограбування одного з київських відділень Державного підприємства спеціального зв’язку.

У березні цього року четверо осіб, серед яких є колишні правоохоронці, скористались воєнним станом та обстрілами прилеглої території до відділення, щоб проникнути до приміщення поштового підрозділу. Вони викрали з поштових відправлень ювелірні вироби зі золота та срібла загальною вартістю близько 70 млн гривень.

“Знепритомнів” під час обшуку: у Харкові затримали наркоторговця (Фото)

Під час проведення слідчих дій в фігурантів було виявлено та вилучено близько 10 кг ювелірних виробів, таких як сережки, персні, ланцюжки, кільця, підвіски, а також знайдено кілька незаконно зберіганих вогнепальних збройних одиниць з набоями, осколково-фугасні снаряди для важкої техніки та інші предмети.

Четверо зловмисників звинувачуються у скоєнні крадіжки в особливо великих розмірах або організованою групою в умовах воєнного стану, згідно з частиною 5 статті 185 Кримінального кодексу України.

За цим злочином передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Коментарі