У центрі Харкова на три дні заборонять проїзд

У п’ятницю, 15 жовтня, з 7 ранку перекриють рух транспорту по провулку Банному і площі Рибної, на ділянці від площі Павлівської до вулиці Університетської. Обмеження вводять до 7 ранку понеділка, 18 жовтня. Як повідомили в Департаменті інфраструктури міськради, це пов’язано з підготовкою та проведенням в сквері “Стрілка” міського ярмарку їжі.

Харків’янин просить ввести в трамваях і тролейбусах оплату проїзду банківською картою

Зміни торкнуться також роботи громадського транспорту. Міський автобус № 304 поїде по площі Павлівській, вулиці Університетській і далі за маршрутом. Тролейбуси по площах Сергіївській, Павлівській, Рибній і провулку Банному ходити не будуть. Тролейбус 27-го маршруту буде їздити до депо в такий спосіб: площа Благовіщенська – Соборний узвіз – вулиця Університетська – провулок Спартаківський – площа Конституції – провулок Плетневский – вулиця Кооперативна – провулок Подільський.

Нагадаємо, до 25 жовтня перекритий проїзд по вулиці Серповій, на ділянці від проспекту Науки до проїзду біля будівлі №4. На час робіт організовано односторонній рух по вулиці Серповій. Також до кінця жовтня обмежили проїзд по вулиці Барикадній, що на Холодній Горі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі