Поховали біля лікарні: у Боровій ексгумували тіло жінки з автобуса, який розстріляли росіяни

У Боровій Харківської області співробітники Національної поліції ексгумували тіло 59-річної жінки, яка загинула у квітні 2022 року при розстрілі пасажирського автобуса російськими терористами.

Як повідомляє ГУНП в Харківській області, жінку встигли доставити в лікарню, де вона і померла. Через інтенсивні бойові дії загиблу поховали на території медичного закладу. 1 лютого співробітники НПУ оглянули місце поховання і розкрили його.

Російські терористи знищили в Краматорську житловий будинок, є жертви (Фото, Відео)

Загибла — жертва російського терористичного акту, вчиненого 14 квітня 2022 року, коли колона цивільних прямувала з Дніпра до Сватового Луганської області.

“Колона перетинала перехрестя в смт Борова Харківської області. Попереду з’явилася ворожа колона Збройних сил Російської Федерації. Перші цивільні машини встигли перетнути перехрестя, а ті, хто були в кінці, два мікроавтобуси, були розстріляні військовими рф” – розповів заступник начальника слідчого управління Харківської обласної поліції Дмитро Сойма.

Російські терористи вдарили по Бахмуту: пошкоджено багатоповерхові будинки (Фото)

Російські терористи розстріляли обидва автобуси з великокаліберних кулеметів, встановлених на БТРах, а потім добили тих, хто вижив з автоматів.

На цей момент виявлені останки шести жертв російського теракту. Поліція проводить ідентифікаційні заходи, в тому числі встановлюється особа загиблої жінки. Відкрито кримінальне провадження згідно з ч. 2 ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Коментарі