Поліцейські затримали харків’янина, який вбив таксиста і переховувався після вироку

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області. Силовики затримали 30-річного чоловіка, який переховувався від правосуддя після оголошення вироку. За даними слідства, у 2014 році чоловік їхав у таксі та кілька разів ударив водія ножем. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.

“Ваш син у поліції”. У Харкові патрульні затримали шахрая

Після вироку, винесеного Київським районним судом, зловмисник подав апеляцію. Колегія суддів Харківського апеляційного суду скасувала рішення попередньої інстанції і посилила покарання для чоловіка на два роки, засудивши його до 12 років в’язниці. Після цього фігурант почав переховуватися від правосуддя і був оголошений у розшук.

Харківська СБУ викрила ув’язнених, які вкрали у бізнесменів мільйон гривень

22 жовтня правоохоронці затримали злочинця. Найближчим часом його доставлять до місця відбування покарання.

Нагадаємо, раніше в Харкові “чорні рієлтори” продали чужих квартир на п’ять мільйонів гривень. За інформацією поліції, до складу банди входили четверо чоловіків у віці від 35 до 40, організатором незаконного бізнесу став раніше судимий харків’янин. Подільники, діючи в змові з державними реєстраторами та нотаріусами, використовували підроблені доручення і документи, що засвідчують право власності для продажу чужих квартир. Аферисти вибирали ті об’єкти, власники яких померли, наймали підставних власників, після чого продавали нерухомість покупцям, що нічого не підозрювали.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі