Поліція разом з волонтерами всю ніч шукали зниклу дівчинку

У Харківській області розшукали дев’ятирічну дівчинку, яка зникла вчора ввечері. Про зникнення дитини о 21:40 заявив її батько. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Поліцейські за кілька годин розшукали зниклого школяра

За словами чоловіка, його дочка пішла з дому о 18:00 та не повернулася. По тривозі було піднято особовий склад Чугуївського райвідділу. До пошуків також долучилися волонтери загону “Мілена”, військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади та небайдужі громадяни.

Дитину розшукали сьогодні о 05:20 біля покинутого будинку в селі Мосьпанове. Медики оглянули дівчинку, загрози її життю не було. Поліцейські провели з нею та її батьками профілактичні бесіди. Наразі вирішується питання про притягнення батька до адміністративної відповідальності. Правоохоронці також встановлюють, де дівчинка могла перебувати всю ніч.

Поліцейські розшукали школярку, яка втекла з дому після сварки в прийомній сім’ї

Нагадаємо, раніше в Харківській області пошуковці повернули додому чоловіка. Повідомлення про інцидент надійшло 24 вересня близько 16:00. Через годину інформацію про інцидент передали в ДСНС Харківської області. Близько 20:00 волонтери вирушили на пошуки зниклого чоловіка. 44-річного Сергія Зубова знайшли в лісі в районі села Завгороднє. Чоловік провів ніч, спершись об дерево. Зараз з ним все гаразд, його повернули додому.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі