Поліція шукає свідків ДТП, після якої в лікарні помер чоловік

У місті Богодухів Харківської області правоохоронці шукають свідків аварії за участю легковика та мопеда. Водій останнього отримав важкі травми та пізніше помер у лікарні. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Вночі в центрі Харкова згорів легковик

ДТП сталося 1 вересня минулого року. На перехресті вулиць Харківської та Підлісної Audi 100 зіткнулася з мопедом “Дельта”. Водія двоколісного транспорту доставили в лікарню, але через місяць він помер. Зараз силовики шукають свідків того, що сталося. Їх просять звернутися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту на вулиці Маяковського, 22 у Харкові або за телефоном +38 (050) 51-56-796.

Нагадаємо, раніше в Харківській області п’яний водій за пів години влаштував два ДТП. За даними правоохоронців, перше зіткнення відбулося о 18:52 на вулиці Кутузова. Автомобіль ВАЗ-21104 збив 72-річного мотоцикліста, після чого водій втік з місця події. Однак через пів години ця ж машина не пропустила ВАЗ-21061 на бульварі Шевченка.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі