Поліція затримала підозрюваного у вбивстві дитини: ним виявився 13-річний хлопчик

У Харківській області правоохоронці встановили особу підозрюваного у вбивстві шестирічної Мирослави Третяк. Зараз силовики готують клопотання, щоб помістити підлітка в приймач-розподільник. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У приватному будинку знайшли обезголовлене тіло старенької: у вбивстві підозрюють дочку

Нагадаємо, тіло дитини виявили вчора вночі в покинутому будинку в селищі Старий Салтів. До цього її мати розповіла, що дівчинка пішла гуляти з 13-річним сусідом. Експерти з’ясували, що смерть дівчинки була насильницькою, після чого поліція приступила до пошуків злочинця.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею 115 КК України (“умисне вбивство”). Правоохоронці прийшли до висновку, що вбивцею став підліток, з яким гуляла жертва. Зараз вирішується питання про доставку хлопця в приймач-розподільник. Йому може загрожувати довічне позбавлення волі.

“Дочка у мене не Христина, а Єва”: підозрювана у вбивстві дитини не визнає провину

Нагадаємо, раніше в Харківській області засудили чоловіка, який розправився з дитиною на кладовищі. Страшний злочин стався у вересні 2017 року селищі Великий Бурлук. Психічно хворий чоловік зустрів другокласника, коли той збирав їжу на кладовищі. Зловмисник напоїв дев’ятирічного хлопчика, а коли той втратив свідомість – вирішив убити. Тіло дитини виявили лише через два місяці. Експерти нарахували на ньому 33 ножових поранення. За умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю, суд засудив зловмисника до 15 років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі