Поліція знайшла мати, яка вдарила півторарічну дитину на вулиці

Харківські силовики знайшли жінку, яка била й трусила свого сина. На неї склали два адмінпротоколи. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Вдарила в обличчя малолітню дитину: суд оштрафував жінку

Раніше відео інциденту опублікували в міському Telegram-каналі “Харків тисяча шістсот п’ятдесят чотири”. Очевидці стверджували, що жінка вдарила хлопчика за відмову погладити собаку.

“Дитина залякана, коли у неї звертаєшся, вона машинально намагається ухилятися від ударів”, – написали автори відео.

Поліцейським вдалося встановити особу 31-річної матері та розшукати її. Жінка заявила, що вдарила півторарічну дитину в “виховних цілях”. На неї склали адмінпротоколи за статтями 173-2 (“домашнє насильство”) і 184 (“невиконання обов’язків по вихованню дитини”) КУпАП. Матеріали направлять до суду. Харків’янці загрожує штраф до 1700 гривень, громадські роботи або адміністративний арешт на строк до семи днів.

 

 

 

Нагадаємо, раніше Куп’янський міськрайонний суд Харківської області виніс вирок жінці, яка вдарила в обличчя малолітню дитину. Конфлікт стався 23 жовтня 2018 року. П’яна обвинувачена підійшла до жінки, яка тримала на руках дитину, і спробувала вдарити її в обличчя. Фігурантка промахнулася та потрапила в малюка. За хуліганство суд засудив жінку до штрафу в 8500 гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі