Полонений рашист розповів, як загарбники тікали під вогнем українських військових (Відео)

Про це 12 вересня повідомили у Службі безпеки України.

Російський загарбник, який з березня дислокувався в Чугуївському районі Харківської області, розповів про те, як контрнаступ ЗСУ деморалізував війська росії і ті остаточно втратили віру в перемогу.

“За весь період перебування на території України я зрозумів, що російська армія втратила віру у перемогу, командування намагається боягузливо втекти з поля бою”, – каже 20-річний гранатометник окупаційних військ.

За його словами, кинуті своїми командирами загарбники були фактично “спалені” шквальним вогнем українських захисників на підході до Шевченкового.

Окупант зізнався, що йому пощастило вижити лише тому, що вчасно здався в полон. При цьому рашист закликав своїх товаришів по службі та інших військовослужбовців росії зробити те саме. Він також звернувся до батьків російських солдатів із закликом не пускати дітей на війну.

“Я раджу всім військовослужбовцям росії здаватися в полон. А матерям та батькам своїх дітей – не дозволяти їм підписувати контракт, щоб ті не йшли на жертви, воно того не варто. Це не наша війна”, – йдеться у повідомленні рашиста.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі