Польська авіакомпанія відновлює рейси з Харкова до Варшави

З грудня з Харкова знову курсуватимуть лайнери авіакомпанії “LOT Polish Airlines”. Авіаперевізник планує запустити між нашим містом та Варшавою по три рейси на тиждень. Про це повідомили на сторінці харківського аеропорту.

З Харкова запустили прямий авіарейс до Ізраїлю

З Харкова до Польщі можна буде вирушити по середах, п’ятницях і неділях, а у зворотному напрямку – по понеділках, четвергах та суботах. Перший виліт має відбутися 10 грудня. Вартість подорожі складе від 1787 гривень (в один бік із ручною поклажею до восьми кілограмів та багажем до 23 кг).

З 9 вересня українці можуть відвідувати Польщу, зокрема, з метою туризму. У країну пускають людей з негативними тестами на COVID-19, тих, хто пройшов повний курс вакцинації (подорож можлива не раніше, ніж через 14 днів після неї) або вже перехворіла (не раніше ніж за півроку до перетину кордону). Діти до 12 років можуть побувати в країні разом із щепленими дорослими.

У Харкові розповіли, де вакцинуватимуть дітей від COVID-19

Нагадаємо, зараз із Харкова до Варшави курсують лайнери лоукостера Ryanair. Перельоти проходять середами та неділями, найближчий відбудеться 31 жовтня. Вартість подорожі в один бік становить 1543 гривні (без багажу), у повітрі пасажирам доведеться провести дві години.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі