Помер відомий харківський продюсер і письменник

На 55-му році помер Дмитро Харитонов. Про це стало відомо 9 серпня.

Про смерть журналіста на своїй сторінці в Fаcebook повідомив генеральний директор харківського видавництва “Фоліо” Олександр Красовицький.

“Глибока, добра, дуже чуйна та позитивна людина. Дуже рано”, – написав видавець про друга.

Довідка. Дмитро Харитонов народився 10 травня 1967 року в Харкові. За освітою – історик (у 1989 році закінчив Харківський державний університет).

Володар телевізійних нагород “Золота ера” та “Телетріумф”. У 2004-2005 роках був генеральним продюсером телеканалу СТБ, з 2005 року займався реалізацією власних проєктів. Очолював відомий телепроєкт “Смак” Андрія Макаревича. У 2007 році очолив ТРК “Київ”. Харитонов був автором і ведучим циклу програм “Таємні історії”, ток-шоу”Мости” та документальних фільмів “Жінка кольору танго”, “Кіно для Гітлера, або Справжня історія Лені Ріфеншталь”, “Фатальний скарб”. Також він був автором книг “Репортаж не для друку”, “Лобановський. Післямова”, “Крижаний рейх” і “Футбольні війни”.

Помер експрем’єр-міністр України Євген Марчук

Раніше Newsroom повідомляв, що помер ексглава Харківської обласної ради Олег Шаповалов. Він довгий час боровся з серйозною недугою, але в п’ятницю його серце зупинилося.

Коментарі