Поранив перехожого в шию та обличчя: в Харкові затримали підозрюваного у стрільбі на вулиці

У Харкові силовики розшукали водія Dodge Intrepid, якого підозрюють у стрілянині по перехожому. У 34-річного чоловіка вилучили пневматичний пістолет Макарова та 15 куль до нього. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

У Харкові засудили “автохама”, який обстріляв іншого водія

За даними слідства, інцидент стався вночі 13 вересня. 59-річний харків’янин йшов вулицею Беркоса. В цей час по дорозі їхав Dodge, водій якого зробив кілька пострілів по перехожому, після чого зник з місця злочину. Постраждалого доставили в лікарню з пораненнями обличчя та шиї. Зараз медики оцінюють його стан як задовільний.

Через кілька годин правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного. Чоловіка затримали, йому готуються оголосити підозру за статтею 296 КК України (“хуліганство із застосуванням зброї”). Запобіжний захід наразі не обрано.

Стрілянина в харківському ресторані: поліція затримала підозрюваного

Нагадаємо, раніше в Харківській області силовики затримали двох співробітників фельд’єгерської служби, які їхали в поїзді “Костянтинівка – Київ”. До місцевих правоохоронців надійшла інформація про чоловіків, які відкрили вогонь в купе поїзда. Бійці забарикадувалися в купе і погрожували відкрити вогонь на поразку. Пасажирів поїзда евакуювали, після чого до операції залучили спецпідрозділ КОРД. Фігурантів затримали, ніхто не постраждав.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі