Порізав людину ножем: Олегу Ширяєву пред’явили дві нових підозри

Харків’янину інкримінують хуліганство та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Про це Newsroom повідомив керівник пресслужби обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

Напередодні співробітники СБУ знешкодили проросійську організацію, члени якої намагалися загострити суспільно-політичну ситуацію в регіоні та нападали на ідеологічних опонентів. Керував затриманими один з парламентаріїв. Пізніше нардеп від ОТЗЖ Ілля Ківа підтвердив, що мова йде про нього й організацію “Патріоти – За життя”, а підозру пред’явлено її лідеру Олегу Ширяєву.

У мережі з’явилося відео побиття Ширяєва в спорткомплексі “Локомотив”

У пресслужбі обласної прокуратури Newsroom ім’я фігуранта не назвали, однак повідомили, що він вже знаходиться під вартою в рамках розслідування іншого кримінального виробництва (Ширяєв заарештований до 9 вересня по справі про масові заворушення, хуліганство та знищення майна правоохоронця). Тепер ексголові “Східного корпусу” додатково закидають тяжкі тілесні ушкодження, які він разом з подільниками завдав чоловікові в березні минулого року. Найімовірніше, мова йде про побиття біля Riva Park Shale на Полтавському шляху. Тоді в мережу потрапило відео, на якому невідомого чоловіка спочатку б’ють, а після б’ють ножем в область сідниць. При цьому за кадром звучить голос, схожий на голос Ширяєва.

 

 

 

Коментарі