У Харкові чоловік організував у своїй квартирі наркопритон (Фото)

Мешканці будинку в Московському районі поскаржилися в поліцію на сусіда, який регулярно порушував громадський порядок. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними слідства, 53-річний харків’янин в своїй квартирі організував притон. Під час обшуку вдома у чоловіка знаходилися семеро людей в стані наркотичного сп’яніння. Силовики вилучили опій, медичні шприци, канабіс, амфетамін, психотропну речовину PVP, метадон, а також саморобні пристосування для вживання наркотиків.

4.jpg 

 

Харківські поліцейські зафарбували понад 100 інтернет-адрес наркомагазинів

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 317 (“організація місць для незаконного вживання наркотиків”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

5.jpg

 

У Харкові копи за добу затримали 12 осіб з наркотиками

Нагадаємо, раніше в Харківській області в пункті пропуску “Гоптівка” силовики затримали чоловіка, у якого знайшли партію метадону. Транзит наркотиків організував житель тимчасово окупованого Донецька. Зловмисник придбав заборонені речовини в Запорізькій області й перевозив через лінію розмежування.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі