Повалив на землю та забив кувалдою до смерті: у Харківській області засудили ревнивця

Відповідні матеріали кримінальної справи опублікували в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, в ніч на 14 серпня раніше судимий уродженець Барвінківського району зі своєю знайомою прийшов у гості до приятеля. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт на грунті ревнощів, який переріс у бійку. Фігурант став бити господаря будинку, повалив його на землю і кілька разів вдарив кувалдою по голові. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Вранці того ж дня зловмисник викрав велосипед, який належав загиблому, і продав його за 200 гривень.

У Харкові невідомі побили іноземця та забрали у нього iPhone

Під час слідства фігурант визнав свою провину та висловив жаль з приводу скоєного. Згідно зі статтею 115 (“умисне вбивство”) КК України, 17 грудня Жовтневий районний суд Харкова засудив чоловіка до семи років і шести місяців в’язниці.

Забив до смерті товариша через старі образи: прокуратура довела провину чоловіка

Нагадаємо, раніше Московський районний суд Харкова засудив чоловіка до десяти років в’язниці за вбивство “з принципу”. За даними слідства, інцидент стався в червні 2016 року. Зловмисник зі своїм знайомим випивали. Під час застілля товариш проговорився, що причетний до вбивства рідного брата у 2003 році. Чоловік обурився та вдарив свого друга в обличчя, після чого завдав жертві численні удари ножем. Від отриманих травм 54-річний харків’янин помер на місці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі