Повідомлення про мінування мерії Харкова: вибухівку в будівлі не виявили

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НВЦ в Харківській області.

Як розповіли у відомстві, анонімне повідомлення про мінування будівлі Харківської міської ради надійшло на спецлінію 2 грудня о 09:48. Фахівці вибухотехнічної служби оглянули 2000 квадратних метрів у приміщеннях будівлі та 250 метрів прилеглої території.

Мінування “Nikolsky”: адміністрація ТРЦ не пустила поліцію всередину

Ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Дані про подію внесли до ЄРДР. Наразі правоохоронці встановлюють особу громадянина, який зробив неправдиве повідомлення.

photo_2021-12-02_12-19-42.jpg

 

У Харкові поліцейські отримали анонімне повідомлення про мінування аеропорту та двох літаків

Нагадаємо, раніше прокуратура передала до суду обвинувальний акт у справі про лжемінування міжнародного аеропорту “Харків”. Інцидент стався 16 січня. Зловмисник зателефонував на гарячу лінію “102” та заявив, що повітряна гавань замінована. Під час огляду приміщень силовики не знайшли боєприпасів або небезпечних речовин. Як з’ясували поліцейські, “жартівником” виявився 41-річний житель Харківської області. Чоловік визнав провину та пояснив свої дії впливом алкоголю.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі