Пожежа біля торгового центру в Харкові: рятувальники розповіли подробиці НП

На вулиці Героїв праці, 9/2 вогонь знищив кіоск з продажу фаст-фуду. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС.

Сигнал про подію біля ТРЦ “Караван” надійшов на спецлінію 26 листопада об 11:00. До місця НП направили чотири відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття вогонь повністю охопив кіоск. Площа пожежі склала 10 квадратних метрів.

У центрі Харкова загорілася квартира у двоповерхівці (Фото)

Полум’я також пошкодило стіну сусіднього павільйону. Об 11:30 загоряння вдалося ліквідувати. Жертв та постраждалих в результаті НП немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

261121-16.jpeg

 

У Харкові на території гаражного кооперативу згорів автомобіль (Фото)

Нагадаємо, раніше в Харківській області на трасі перекинулася фура з пивом. Аварія сталася на трасі Харків-Ізюм, біля повороту на Малинівку. Першими про подію повідомили очевидці, виклавши в соцмережі відповідне відео. На опублікованих кадрах видно перекинувся автомобіль і випали на дорогу кеги з пивом.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі