Пожежа в Харківській багатоповерхівці: рятувальники розповіли подробиці НП (Фото)

У Московському районі з дев’ятиповерхового будинку евакуювали 10 осіб. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Гарібальді, 11 надійшов на спецлінію 8 лютого об 11:45. До місця НП направили три відділення рятувальників на автоцистернах та автодрабині. На момент їх прибуття горіла квартира на третьому поверсі будинку. Площа пожежі склала шість квадратних метрів.

У Харківській області через замикання лічильника спалахнув будинок

Через сильне задимлення бійцям ДСНС довелося працювати в протигазах. Під час ліквідації вогню вони вивели з квартири 70-річну жінку з ознаками отруєння чадним газом. Медики швидкої допомоги доставили пенсіонерку в лікарню. Крім цього, з сусідніх квартир рятувальники евакуювали 10 осіб.

Отримав опіки рук та ніг: у Харкові під час пожежі постраждав 12-річний хлопчик

О 12:02 полум’я вдалося локалізувати. Наразі триває ліквідація осередків загоряння. Причини інциденту з’ясовуються.

Нагадаємо, раніше в Харківській області під час пожежі постраждав чоловік. Побачивши, як загорілися постільні приналежності, господар будинку почав гасити полум’я, але на чоловікові загорівся одяг. До нього на допомогу прийшла сестра, і вони разом загасили загоряння ще до прибуття пожежників. Чоловік отримав опіки верхніх кінцівок.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі