Президент нагородив авіамоделіста з Харкова

Володимир Зеленський підписав указ про присвоєння державних стипендій видатним діячам фізкультури та спорту. У список нагороджених увійшов харків’янин Валентин Мозирський. Документ був опублікований на сайті президента України.

У Харкові нагородили чоловіка загиблої на Донбасі Яни Червоної

Голова держави призначив трьом тренерам довічні стипендії, а ще 21 людини – дворічні. У їх число потрапив майстер спорту міжнародного класу та заслужений тренер України Валентин Мозирський. Харків’янин був багаторазовим призером міжнародних змагань з авіамодельного спорту, а також двічі ставав чемпіоном СРСР. Під його керівництвом українська збірна займала перші місця на чемпіонатах світу в США у 1993 і 2001 роках, а юніори – у 1999 і 2006 роках.

“Срібло – значить, є куди прагнути”: п’ятиразовий чемпіон Паралімпіади розповів про медалі, Токіо та мрії

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський нагородив харківських фармацевтів. Почесне звання “Заслужений діяч науки й техніки” присвоїли професору кафедри Національного фармацевтичного університету Ользі Посилкіній. Звання “Заслужений працівник фармації України” заслужили декан факультету Національного фармацевтичного університету Світлана Калайчева та завідувач кафедри ЗВО Володимир Малий.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі