У Харкові двоє хлопців побили перехожого: потерпілого доставили в лікарню (Фото)

Інцидент стався в Новобаварському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними слідства, 16 лютого о 04:00 в поліцію надійшов сигнал від місцевої мешканки про те, що на вулиці Камській двоє хлопців б’ють перехожого, що лежить на землі.

У Харкові рецидивіст з ножем пограбував кредитний центр: чоловікові винесли вирок

Прибувши на виклик, поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних хлопців 16 та 19 років. 38-річного потерпілого медики швидкої допомоги доставили в лікарню з численними травмами.

Дані про подію внесли до ЄРДР за статтею 121 (“умисні легкі тілесні ушкодження”) КК України. Наразі вирішується питання про вручення фігурантам підозр та обрання запобіжного заходу. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Шість разів ударив жінку ножем заради сумочки: у Харкові засудили грабіжника

Нагадаємо, раніше в Харкові поліцейські затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві відвідувача кафе. За інформацією силовиків, інцидент стався в Основ’янському районі міста. В одному із закладів стався конфлікт між чоловіками. В результаті двоє товаришів жорстоко побили 39-річного громадянина, який після від отриманих травм помер у лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі