Президент нагородив вісьмох педагогів з Харкова

Володимир Зеленський підписав указ про нагородження педагогів на честь Дня працівників освіти. У список потрапили вісім представників нашого регіону. Документ був опублікований на офіційному сайті глави держави.

Учитель-Герой України з Харкова: діти втрачають мотивацію до навчання

Орденом “За заслуги” I ступеня був відзначений Сергій Ліфіц з Харківського фізико-математичного ліцею №27. Аналогічну нагороду, але III ступеня, отримав завідувач кафедри Національного аерокосмічного університету імені Жуковського “Харківський авіаційний інститут”.

Ще троє педагогів були нагороджені орденом княгині Ольги III ступеня – вчительки з фізико-математичного ліцею Юлія Єременко та Марина Петракова, а також викладач Харківського національного економічного університету Ірина Отенко. Решта представників нашого міста були відзначені почесними званнями – Анастасія Лисакевич (ліцей №27) стала “Заслуженим вчителем”, а Олена Ястремська (ХНЕУ) та Олег Ярошенко (юридичний університет) – “Заслуженими діячами науки та техніки”.

Володимир Зеленський нагородив орденом княгині Ольги нардепа з Харкова

Нагадаємо, раніше президент України підписав указ про нагородження функціонерів Національного олімпійського комітету України. У список увійшов ексрадник Геннадія Кернеса, харків’янин Віктор Христоєв. Рішення Володимира Зеленського було присвячено до 30 річниці створення НОК. Всього було нагороджено 33 людини, серед яких легендарний тренер з художньої гімнастики Альбіна Дерюгіна та призер Олімпіади Ніна Уманець. У нашому регіоні голова відділення Національного олімпійського комітету в Харківській області був відзначений орденом “За заслуги” II ступеня.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі