Президент на честь Дня Соборності нагородив п’ятьох харків’ян

Президент України підписав указ про вручення державних нагород на честь Дня Соборності. До списку увійшли наші співвітчизники, які внесли внесок у розвиток країни та зміцнення її міжнародного авторитету. Документ був опублікований на сайті глави держави.

Зеленський нагородив харківських фармацевтів

Серед нагороджених — п’ятеро харків’ян. Так, Діані Глушковій з автодорожнього університету надали звання “Заслужений діяч науки та техніки”. Всього почесними званнями були відзначені троє педагогів. Крім Глушкової, в цей список увійшли Андрій Стрілець (ХНУІ імені Котляревського) та Олександр Володченко (ДЮСШ №6).

Володимир Зеленський також нагородив представників інших галузей. Фрезерувальник з “Турбоатому” Іван Летюк став “Заслуженим машинобудівником України”, а медик Дмитро Шаповалов з диспансеру радіаційного захисту — “Заслуженим лікарем”.

Зеленський та Байден поговорили по телефону: підсумки переговорів

Нагадаємо, раніше президент нагородив вченого з Харкова. Вручення ордена князя Ярослава Мудрого IV ступеня відбулося під час звернення глави держави до Верховної Ради. Таким чином були відзначені заслуги директора Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України, фізика Бориса Гриньова.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі