У Харківській міськраді створили новий департамент

Рішенням сесії Харківської міської ради до структури виконавчих органів сьогодні, 25 січня, було внесено низку змін. Про це повідомили у пресслужбі мерії.

Так, у міськраді створили Департамент розвитку муніципального менеджменту, і через це припинили діяльність Управління координації публічних закупівель Департаменту економіки та комунального майна і Управління енергоефективності та енергоменеджменту Департаменту з питань забезпечення життєдіяльності міста.

Новим заступником Терехова став головний бухгалтер «Харківобленерго»

Зазначимо, що Департамент розвитку муніципального менеджменту виконуватиме функції у сфері здійснення закупівель товарів, робіт i послуг за бюджетні кошти, забезпечення енергозбереження та ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів та контрольно-аналітичні функції. У зв’язку з цим Управління контрольно-аналітичної діяльності Департаменту бюджету і фінансів перейменували на Управління фінансування адміністрацій районів Департаменту бюджету і фінансів.

Крім того, у зв’язку з передачею функцій щодо організації дорожнього руху від Департаменту інфраструктури до Департаменту будівництва та шляхового господарства також була припинена діяльність Управління транспортної інфраструктури та організації дорожнього руху Департаменту інфраструктури.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі