Приніс два пістолети: у прокуратурі розповіли подробиці стрілянини у Харкові

З’ясувалося, що внаслідок конфлікту медики госпіталізували двох чоловіків 63-х та 57-ми років.

Як раніше повідомляв Newsroom, близько 11:30 на Центральному ринку між покупцем і продавцем виник словесний конфлікт, після якого перший залишив торговий павільйон, а потім повернувся з травматичним пістолетом та підстрелив візаві. У прокуратурі Харківської області розповіли, що чоловік приніс із собою два пістолети.

Одному чоловікові гумова куля потрапила в кісточку, а другому – у телефон, який був на грудях, після чого він упав і розбив обличчя об асфальт. Також правоохоронці говорять про четвертого учасника конфлікту, який нібито вдарив продавця по обличчю та втік. Самого стрільця затримали у рамках досудового розслідування за фактом хуліганства (ч. 4 ст. 296 КК України).

Водночас у соціальних мережах озвучують свою версію події. Нібито літній чоловік хотів купити на ринку поштучно дюбеля, але нібито торговці підняли його на сміх. Чоловік розлютився і витяг аргумент у вигляді травматичного пістолета.

В Харькове двое парней устроили погром в трамвае и бросались на водителя

Нагадаємо, вночі 20 травня п’яний мотоцикліст із травмою ноги після ДТП влаштував погром у Чугуївській ЦРЛ. Хлопець побив лікаря та медсестру, розкидав документи. Поліцейські склали на нього протоколи за порушення правил дорожнього руху та керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, а також відкрили кримінальне провадження за статтею “хуліганство”. Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення.

Теги:

Коментарі