Провідник перевозив українських ухилянтів до ЕС у вентиляційній системі вагона (Відео)

Працівники СБУ затримали провідника потяга Запоріжжя – Перемишль, який налагодив новий канал втечі ухилянтів до країн Євросоюзу. Щоб приховано вивозити чоловіків за межі України, провідник обладнав спеціальну схованку у вентиляційній системі свого купе. Як повідомили у пресслужбі СБУ, у цій замкненій технологічній порожнині ухилянти мали ховатись під час проходження прикордонного паспортного контролю.

Група ухилянтів намагалася дістатися в Румунію на надувному матрасі

За один рейс у схованці могла поміститись одна людина у «згорнутому» стані. Вартість такої «послуги» сягала близько 2,5 тис. дол. Сума залежала від терміновості втечі і розкладу руху потяга.

Контррозвідники СБУ затримали залізничника на пункті пропуску «Мостиська-2» у Львівській області на спробі незаконного вивезення військовозобов’язаного за кордон.

Наразі затриманому залізничнику повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України: незаконне переправлення осіб через державний кордон. Триває слідство для встановлення всіх обставин злочину та притягнення винних до відповідальності.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі