Пуповина обвила шию немовляти: харківські медики врятували життя дитини

Про це сьогодні повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За інформацією Центру, 16 січня близько 22:00 під час пологів, які проходили у квартирі харків’ян, співробітники швидкої допомоги виявили триразове обвиття пуповини навколо шиї немовляти.

У Харківській області машині швидкої допомоги з 11-річною пацієнткою не поступилися дорогою (відео)

Завдяки професійним діям фельдшера Леоніда Ситника і медбрата Андрія Акімова вдалося уникнути ускладнень з подальшим удушенням. На світ з’явився здоровий хлопчик вагою 3030 грамів і зростом 54 сантиметри. Після народження жінку з дитиною доставили до лікарні.

У Харкові іноземний студент опинився в стані клінічної смерті

Нагадаємо, раніше харківські медики повернули до життя повісився чоловіка. Бригада виявила 29-річного молодого чоловіка, що знаходиться на межі життя і смерті. Клінічна смерть у чоловіка настала внаслідок странгуляційної асфіксії – вона викликана повішенням і задушенням петлею. Завдяки високопрофесійним та оперативним діям фельдшера та водія бригади, чоловіка вдалося повернути до життя.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі