П’яний співробітник “Паркінг +” загинув на роботі: суд виніс вирок його начальнику

Червонозаводський районний суд Харкова виніс вирок старшому майстру, з вини якого на підприємстві загинув працівник. Чоловік розкаявся і компенсував потерпілій всі збитки. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У центрі Харкова вдруге за рік впав будівельний кран

 

Трагедія сталася в травні 2020 року в залізничному цеху відомої харківської компанії “Паркінг +“. Старший майстер цеху допустив до роботи вантажника, який був п’яний. Він разом з іншими співробітниками повинен був розвантажити шість піввагонів. Через деякий час чоловіка знайшли придавленим люком піввагона. Колеги втрьох підняли люк, але було вже надто пізно.

В ході розслідування з’ясувалося, що загиблий був в стані важкої алкогольної інтоксикації. Причиною його смерті стала відкрита черепно-мозкова травма з гострим порушенням мозкового кровообігу.

НС на будівництві: чоловік впав з висоти під час фасадних робіт

Начальник жертви визнав свою провину. Він також заявив, що компенсував потерпілій всі збитки, і попросив строго його не карати. За порушення правил безпеки під час виконання небезпечних робіт суд засудив харків’янина до трьох років обмеження волі з випробувальним терміном у два роки. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі