Ракетний удар по Харкову: у службі порятунку показали наслідки обстрілу (Фото)

Вночі російські окупанти завдали чергового удару по Харкову. Про це 31 липня повідомили у прес-службі ДСНС у Харківській області.

Ворожа ракета частково зруйнувала чотириповерховий виробничо-складський будинок у Немишлянському районі. У місці прильоту сталася пожежа площею 80 квадратних метрів.

Військові РФ ракетами та “Градами” обстріляли Дніпропетровську область (Фото)

Для ліквідації наслідків НП рятувальники задіяли дев’ять одиниць спецтехніки та 50 співробітників ДСНС. О 07:40 спалах вдалося ліквідувати.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що у будівлі горіла готова поліграфічна продукція. За попередньою інформацією, військові росії завдали удару ракетами С-300. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, постраждалих немає.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі