Військові РФ ракетами та “Градами” обстріляли Дніпропетровську область (Фото)

Про це 31 липня на своїй Telegram-сторінці повідомив голова Дніпропетровської обласної військово-адміністрації Валентин Резніченко.

Російська армія накрила вогнем два райони області – Нікопольський та Криворізький. По Нікопольському – рашисти вночі двічі вдарили з “Градів”. Випустили на житлові квартали до 50-ти снарядів. Внаслідок удару поранення отримав 67-річний чоловік. Один приватний будинок знищено, кілька десятків – пошкоджено. Є руйнація у семи багатоповерхівках. Зачепило школу, дитячий садок та кілька міських закладів. На місцевому автопідприємстві згоріло два автобуси, до десяти – пошкоджено. Виведено з ладу газо- та водопровід. На місці працюють спеціалісти.

Крім цього, вранці ворог атакував Нікополь двома крилатими ракетами. Масштаби руйнувань та інформація про постраждалих уточнюється.

У Криворізькому районі військові Росії зі ствольної артилерії обстріляли Зеленодольську громаду. Жертв та постраждалих немає.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі