Рашисти обстріляли школу та агропідприємство у Харківській області

Про це 25 вересня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов.

Протягом доби російські окупанти продовжували обстріл мирного населення Куп’янського, Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Красноградського районів Харківської області.

У смт Дворічна Куп’янського району внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено будівлю навчального закладу, на місці удару сталася пожежа. У Чугуївському районі пошкоджено інфраструктуру агропромислового підприємства.

У Красноградському районі місцеві чули вибух поза населеними пунктами — працювала протиповітряна оборона. Постраждалих немає.

За інформацією Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби у Куп’янському районі з пораненнями госпіталізовано семеро людей. У Харківському районі на міні підірвався та отримав поранення 49-річний чоловік.

У регіоні продовжується процес розмінування. Піротехніки ДСНС протягом доби обстежили майже 26 гектарів території області та знешкодили 748 вибухонебезпечних предметів.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі