У Харкові через пожежу на СТО постраждали три машини

У Шевченківському районі Харкова рятувальники загасили пожежу на станції техобслуговування. В результаті пригоди ніхто не постраждав, але вогнем були пошкоджені три легкових автомобіля. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

Аварія на ХТЗ: машина врізалася в стіну будинку, постраждав чоловік

Інформація про надзвичайну подію на проспекті Людвіка Свободи надійшла рятувальникам сьогодні о 4:11. На місце події виїжджали два екіпажі пожежників. До моменту їх прибуття в одному з боксів горіли покришки й обладнання. Там же знаходилися три машини – Mercedes GL350, Renault Laguna та BMW 328і.

Уже о 4:33 бійці ДСНС зупинили поширення вогню, а о 05:10 – повністю загасили пожежу. Автомобілі отримали незначні пошкодження. Загальна площа пожежі склала 30 квадратних метрів. Причину займання наразі встановлюють експерти.

300621-6.jpeg

Фото: ДСНС у Харківській області

Нагадаємо, раніше у Валківському районі сталася пожежа в автомобілі. 29 листопада о 2:46 в селі Заміське загорівся легковий автомобіль Mazda 323, який був припаркований біля житлового будинку на вулиці Садовій. До місця події направили бригаду рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття машина була повністю охоплена полум’ям. Через годину пожежу вдалося ліквідувати.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі