Реконструкція басейну в Балаклії подорожчала на 30 мільйонів

Департамент капітального будівництва Харківської облдержадміністрації планує укласти ще одну угоду з ТОВ “Палмаз груп” на реконструкцію спортивно-оздоровчого комплексу “Вимпел” в Балаклії. Цей об’єкт включено до держпрограми”Велике будівництво”. Згідно з документами, опублікованими на сайті “Прозорро”, додатково на роботи виділять ще 30,1 мільйона гривень.

Харківська виправна колонія планує закупити понад два десятки мангалів

За інформацією “Харківського антикорупційного центру”, у липні було укладено угоду на реконструкцію 25-метрового басейну на суму понад 100 мільйонів гривень. У ХОДА повідомляли, що на першу чергу робіт з держбюджету виділили 77 мільйонів гривень. Окрім цієї субвенції, ще по 3,5 мільйона виділили з обласного та міського бюджетів.

Проте вартість реконструкції зросла. Офіційна аргументація – виявлені додаткові роботи, які не були враховані в першому варіанті проєкту. Йдеться про заміну несучих металоконструкцій, заміну підлог, облицювання стін керамічними плитками, доброустрій території. Також змінюється схема теплопостачання приміщення.

У ХАЦ зазначили, що представником Департаменту на нараді, яка погоджувала додаткові роботи, був Григорій Бойко. Раніше він був викритий в підписанні “лівих” актів виконаних робіт при реконструкції Малоданіловскіх очисних споруд, але суд звільнив його від відповідальності через закінчення термінів притягнення до неї. Однак Бойко продовжує бути обвинуваченим у подібній справі, яку розглядає суд у Чугуєві.

Частину грошей, вкрадених на будівництві спорткомплексу під Харковом, витратили на покупку авто – поліція

Нагадаємо, раніше “Харківський антикорупційний центр” повідомляв, що тендер на реконструкцію Басейну в Балаклії провели з порушеннями.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі