У Харкові патрульні зняли з даху чоловіка, який хотів накласти на себе руки (Відео)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області. 22 червня на спецлінію надійшов сигнал про те, що на даху будинку по вулиці Амосова знаходиться підозрілий чоловік. Прибувши на виклик, патрульні з’ясували, що харків’янин хоче накласти на себе руки.

У Харкові чоловік підпалив машину та закрився з нею в гаражі

Вступивши в переговори з чоловіком, правоохоронці спільно з рятувальниками зняли його з даху та передали медикам швидкої допомоги.

Патрульні врятували від самогубства харків’янку, якій погрожували невідомі

Нагадаємо, раніше харківські патрульні врятували хлопця, який вночі сидів на перилах мосту. Юнак розповів поліцейським, що через проблеми у відносинах він прийшов на це місце для роздумів. Пізніше він подякував патрульним за те, що вони не дали йому зробити непоправне. Поліцейські доставили хлопця додому та передали рідним.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі