Ремонт адміністрації Новобаварського району Харкова подорожчав: табличка на стіні обійдеться в 50 тисяч гривень

Адміністрація Новобаварського району Харківської міськради уклала ще одну угоду з ФОП Ноль Валентин Сергійович щодо поточного ремонту будівлі по вул. Полтавський шлях, 11 на 916 тисяч гривень. Про це йдеться на сайті “Прозорро”.

“Відмили” чверть мільйона на харчуванні дітей: в суд подали позови через закупівлі в освітніх закладах Харкова

Як повідомили в “Харківському антикорупційному центрі”, понад 100 тисяч гривень коштуватиме заміна шести дверей. Вартість одного дверного полотна – 17 100 гривень. Також планують вставляти алюмінієві дверні блоки. Вартість квадратного метра такого блоку майже 10 тисяч гривень.

Звертає на себе увагу, що на табличку на стіні адміністрації планують загалом витратити понад 50 тисяч гривень. Мова йде про металоконструкцію для монтажу таблички, саму табличку та рамку.

Також планують встановити кондиціонери і відеокамери. Вартість системи відеонагляду за будівлею буде коштувати 180 тисяч гривень.

Раніше ХАЦ повідомляв, що з цим підприємцем, який зареєстрував ФОП влітку, адміністрація уклала договір на проведення ремонту вартістю 5,4 млн грн. Головою адміністрації Новобаварського району є Тетяна Цибульник.



Теги:

Коментарі