Резонансна ДТП у Харкові: адвокати розшукали нових очевидців трагедії

Про це сьогодні на своїй сторінці в Facebook повідомив адвокат постраждалих Масі Найєм.

За його словами, у справі про смертельну аварію, яка трапилася 26 жовтня на вулиці Одеській, призначили 13 експертиз. Проведення інших процедур можливе тільки після отримання результатів першочергових слідчих дій.

16-річній пасажирці Infiniti надходять погрози – активісти

Адвокат також зазначив, що найближчим часом експерти оглянуть автомобілі, що потрапили в ДТП. Надалі це дозволить провести автотехнічну експертизу, яка є основною для встановлення обставин аварії.

“На сьогодні допитано понад дев’ять свідків. Наші адвокати знайшли контакти ще п’ятьох очевидців і передали їх слідчому для організації допитів”, — написав Масі Найєм.

Смертельна ДТП на проспекті Гагаріна: генпрокурор вважає, що відповідати повинен не тільки підліток

Він також зазначив, що сьогодні ввечері будуть опубліковані результати роботи одного з адвокатів з питання процедури та законності примусового відбору зразків крові у підозрюваного Миколи Харківського.

Нагадаємо, страшна аварія сталася у вівторок, 26 жовтня. У районі вулиці Одеської автомобіль Infiniti на високій швидкості врізався в хетчбек Chevrolet Aveo. В результаті зіткнення останнє авто відкинуло на 200 метрів. У ДТП загинув 58-річний Ігор Новіков. Трьох пасажирів першого легковика доставили в невідкладну допомогу, а водія після надання допомоги відпустили на амбулаторне лікування. 28 жовтня Київський районний суд обрав запобіжний захід для 16-річного Миколи Харківського. Хлопця на 60 діб помістили в СІЗО без права внесення застави. Перед засіданням адвокат підлітка говорила, що він пам’ятає лише удар, а хто перебував того вечора за кермом, сказати не може. У суді представник прокуратури повідомив, що підліток представився іншим ім’ям, назвав іншу адресу проживання, а також намагався самостійно піти з лікарні. Крім того, він подзвонив з туалету в поліцію і повідомив про викрадення автомобіля.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі