Відкриття ялинки та резиденція Діда Мороза: як у Харкові готуються до Нового року

Відкриття головної новорічної ялинки Харкова на площі Свободи відбудеться 19 грудня. Свято розпочнеться о 17:00, в його програмі – концерт, карнавал і запалення новорічних вогнів. Про це сьогодні розповів головний режисер заходу та художній керівник театру “Мадригал” Олексій Настаченко.

П’ять ялинок та святкова ілюмінація: харківський парк готують до Нового року

31 грудня о 23:00 на площі Свободи розпочнеться новорічне шоу. На сцені виступатимуть харківські музичні виконавці, заплановані дискотека, карнавальне шоу та привітання Діда Мороза.

З 25 грудня в Харківському муніципальному культурному центрі, який розташований в ДК “Металіст” на вулиці Плеханівській, 77, почне працювати резиденція Діда Мороза. Тут прийматиме відвідувачів щодня з 12:00 до 18:00 до 7 січня.

Як розповів Олексій Настаченко, для гостей буде багато активностей: завдання від Діда Мороза, квести, відповіді на питання, запалення ялинки. Вхід в резиденцію буде організований через фентезі-парк, де з 25 грудня також засяють новорічні інсталяції, почнуть працювати казкові фотозони та будуть організовані розваги для дітей і дорослих. Дорослі зможуть пройти в резиденцію Діда Мороза тільки при наявності ковід-сертифіката, довідки про перенесене захворювання, або негативного ПЛР-тесту.

Де в Харкові можна зустріти Новий рік: ТОП-5 закладів для головного зимового свята

Нагадаємо, раніше чиновники повідомили, що відвідати каток та заходи біля головної ялинки можна тільки з COVID-сертифікатом або негативним тестом на коронавірус.

Льодовий каток на площі Свободи вже запрацював. 40-хвилинний сеанс катання коштує 150 гривень, якщо замовляти послугу онлайн, і 170 гривень – при купівлі квитка в касі на площі Свободи.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі